Видео: Зошто Жељко ја расплака Тамара?

Loading...

Тамара не остана рамнодушна на лошите коментари на Жељко.Бурни реакции во втората емисија во Х фактор предизвика настапот на Тамара која овој пат се претстави со „What now“
Тамара која инаку важи за фина и ненаметлива личност и културна девојка, не остана рамнодушна на коментарите на Жељко. Имено, тој и кажа дека „изгледа не е и важно натпреварувањето“ како и дека не умее да поднесува критики.
Штом се симнала од сцената Тамара започнала да плаче, а сите натпреварувачи со неверување гледале што се случува. Одредени кандидати му замериле на Кики што не ја одбранил Тамара.

 
Тамара изјавила дека и жал што сето тоа така излегло.
Кики изјави дека во неговата група владее демократија и секој си ги носи последиците од своите одлуки па така и Тамара. Мислам дека навистина направи погрешен избор и го поддржувам Жељко. Не се согласувам само со неговото мислење дека на Тамара не и е важно натпреварувањето.
Тамара е посебна-додаде Кики.
Бурни реакции во втората емисија во Х фактор предизвика настапот на Тамара која овој пат се претстави со „What now“
Тамара која

loading...
Loading...