Ѕвезда на Гранд ги остави сите без текст: Се*сот со младо девојче е одличен!

Loading...

Ѕвездата на Гранд, пејачот Љубомир Перуќица, веќе два месеци  ужива во  врската со  18- годишната мисица Милица Симиќ, а за сега  во нивната врска  се функционира како  што  треба.Пејачот и  младата девојка се запознале  на изборот за мис на источна Србија, каде таа ја предавала круната на победничката на тој  натпревар, а тој  седел меѓу членовите на жирито.
Како што  рекол и  самиот Љуба- едно кафе, друго  кафе, пето и  тогап  стапиле во емоивен однос.
„Целата е позитивна, слатка и  насмеана. Токму  тоа ме привлече. Тоа го гледам и  го  сакам кај  девојките“, открил српскиот пејач. Тој исто така открил дека неговата нова девојка добро  се бакнува, но и  дека им е добро интимното  дружење.
„Одговорот е логичен. Секако  дека мора се да функционира  добро  за да бидеме заедно, па и „оние работи“. Сепак нашите родители ќе го читаат сето ова, па не би  сакал да зборувам на таа тема. Штом сум со неа, значи  дека добро  се бакнува и  дека се останато  е убаво“, не бил премногу  зборлест  пејачот запрашан каква е ситуацијата во кревет, но  ставил до знаење дека не треба да се грижиме.Пејачот и  младата девојка се запознале  на изборот за мис на источна Србија, каде таа ја предавала круната на победничката на тој 

loading...