Ѕвезда на Гранд минува низ ПЕКОЛ: Популарната пејачка останала без глас!

Loading...

Пејачката Катерина Грујиќ останала без глас поради проблеми со  грлотоПејачката Катарина Грујиќ има проблеми  со  грлото поради  што итно посетила доктор. Имено, Катерина постојано е зарипната во последните неколкунедели, едвај говори поради што  се испаничила.

Грујиќ мачи мака со гласите жици, што ги  загрижило и  нејзините родители кои подготвуваат специјални мелеми и  ѝ забрануваат  да зборува за побрзо да ѝ се врати гласот.
Иаку, пејачката пред две години  оперирала полипи на гласните жици.Пејачката Катарина Грујиќ има проблеми  со  грлото поради  што итно посетила доктор. Имено, Катерина постојано е зарипната во послед

loading...