ЅВЕЗДАТА Е РОДЕНА: Слушнете како пее внуката на Лучијано Павароти

Loading...

Запознајте ја Марија Крачун, 11-годишната внука на познатиот оперски пејач Лучијано Павароти, која би можела еден ден да стане подеднакво позната како и нејзиниот дедо.Судејќи според начинот на изведба на познатата балада „Карузо“ која е снимена во 1979 година, може да се заклучи дека таа дефинитивно е идна оперска ѕвезда.
Инаку, изведбата на „Карузо“ од страна на Павароти е позната низ светот како најдобрата изведба на оваа песна. Прв пат ја отпеал во 1986 година, а потоа и на бројни концерти и албуми.
Слушнете како звучи неговата внука:Судејќи според начинот на изведба на познатата балада „Карузо“ која е снимена во 1979 година, може да се заклучи дека таа дефинитивно е

loading...
Loading...