Ѕвездата на Големиот Брат од Сараево го ПОТРЕСЕ регионт: Најтешките моменти на Ервин Мујаковиќ!

Ервин Мујаковиќ на Инстаграм објавил фотографија од болница, а зборови за поддршка стигале од целиот регион.Сарајлијата Ервин Мујаковиќ минува низ тежок период- неговата мајка е во болница, а од нејзината соба Ервин објавил потресна фотографија„Мами“, напишал покрај фотографијата со  тажен емотикон.Фановите му пружиле поддршка преку коментарите, а мајка му била најжестока навивачка додека престојувал  во куќата на Големиот Брат.Сарајлијата Ервин Мујаковиќ минува низ тежок период- неговата мајка е во болница, а од нејзината соба Ервин објавил потресна фотографија&bdqu

Пронајдете не на следниве мрежи: