Звучни олуци во Германија

Loading...

Олуци кои свират на дожд.Во Дрезден, Германија врнењето не е толку депресивно благодарение на една интересна  конструкција на олуци на една куќа, кои кога врне свират.
На следната страна повеќе

Во Дрезден, Германија врнењето не е толку депресивно благодарение на една интересна  конструкција на олуци на една куќа, кои кога врне свират.

loading...
Loading...