Звучно фудбалско име во ФК Вардар?

„Македонски спорт“ пренесува дека хрватскиот интернационалец Иван Класниќ би можел да биде првата алка во „дрим тимот“ на ФК Вардар кој најверојатно ќе се фомира на лето.-Ова е ексклузивната информација до која дојде „Македонски спорт“ од извори блиски до хрватскиот играч. И покрај тоа што во последно време го нема на светската фудбалска мапа и е без клуб, сепак, Класниќ за македонски услови би бил одлично засилување за Вардар – пишува Македонски Спорт.
Според истите сознанија, Иван Класниќ набрзо доаѓа во Скопје каде што треба да се сретне со сопственикот на Вардар, Сергеј Самсоненко, и би преговарале за евентуално доаѓање во тимот на „црвено-црните“.-Ова е ексклузивната информација до која дојде „Македонски спорт“ од извори блиски до хрватскиот играч. И покрај тоа што во последно вр

Пронајдете не на следниве мрежи: