Убод од оса, пчела или стршлен, веднаш ставете го ова на убодот: Откриен брилијантен пчеларски трик

Пчелар сподели трик кој помага при убод од пчела, оса или стршлен.

Многу лесно можете да си помогнете ако имате андол или аспирин. Ове две таблети треба секогаш да ги носете со себе.

ПРИМЕНА:

За почеток, навлажнете ја таблетата и ставете ја на местото на инјектирање. Држете го вака една минута и потоа отстранете го од местото на пункција.

На овој начин ќе спречите отоци и болки, а нема да има непријатно чешање.

Убодот наскоро ќе стане минато, а белегот што останува е незабележлив.

Пронајдете не на следниве мрежи: