Апликација што ја отстранува шминката од фотографија

Loading...

Паметните телефони и технологијата денес нудат бројни можности луѓето на своите фотографии да изгледаат поубаво и речиси совршено.
Меѓутоа, се појавија и апликации кои „ја отстрануваат“ шминката од фотографијата. Така, со смарт-програмата „Мејк-Ап“ (MakeApp) може да видиме како лицето на која било фотографија или видео изгледа без шминка.
Следат неколку примери со познати ѕвезди.
Емилија Кларк:

loading...