Афера на работно место, жените се врзуваат со мажи на високи позиции

Loading...

Афера на работно место, жените се врзуваат со мажи на високи позиции

Според најновите истражувања и анкетите спроведени од страна на италијанските сексолози, аферите кои се случуваат на работното место придонесуваат за подобар кавалитет на работењето и продуктивноста на вработените.

Експертите откриле дека возбудувањето кое го донесува љубовната авантура го подигнува нивото на енергија, и поради тоа ја подобрува продуктивноста и способностите.

По караница следи секс, а по сексот?

Анкетата е спроведена на поголем репрезентативен примерок, каде дури еден од пет испитаници признал дека на работното место имал афера.

“Откривме дека луѓето кои доживуваат некаква романса или љубовна авантура на работното место се посреќни, имаат повеќе енергија и се попродуктивни” – изјави сексологот Serenella Salomoni, предводник на истражувањето.

Дури два пати повеќе жени (од мажите), признале дека имале афера на работното место, а една од три жени признала дека има врска со личност на повисока позиција – само поради сопствената кариера!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...