Ванковска: Она горчливо чувство кога кривичниот прогон не ти дава чувство на правда и сатисфакција!

Loading...

-Она горчливо чувство кога кривичниот прогон не ти дава чувство на правда и сатисфакција, туку го доживуваш како манипулација и дефокусирање. Исто и со прогресивниот данок, кој е гол популизам. Дувањето на балонот на “огромниот” проблем за заштита на кучиња скитници… И да не набројувам… Ништо не е како што изгледа. Се’ е привид, фрлање прав в очи, при очи слепи да останеме. Да глумиме нормалност среде национално лудило… тоа им е целта!-напиша Билјана Ванковска на својот Фејсбук профил!

loading...