Вози внимателно, празнувај одговорно – сообраќајна полиција ќе има насекаде

Loading...

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат сообраќајните прописи и заеднички да придонесеме за безбедни патишта и улици.
Сообраќајната полиција и во текот на празниците ќе ги санкционира сите оние што ги кршат законите.
Засилени контроли има и на автопатиштата и скопската обиколница, како и на улиците во градовите.

loading...