Во Куманово налепници на знамето

Loading...

Во советот на Општина Куманово, советниците од ВМРО-ДПМНЕ со налепница во боја на која се гледа Сонцето од Кутлеш или Вергина, поранешно знаме на Р.Македонија.

Претседателката на совет реагираше бурно дури и читаше пораки што и стигаа на мобилниот телефон, додека советниците од ВМРО-ДПМНЕ смирено ја прашуваа со кој закон е забрането на приватен лап топ да поставуваат налепници, бараа да им го презентира законот дури и ако треба да се превземат мерки доколку постојат во таков закон. Погледнете го видеото во продолжение:

loading...