Гинеколозите се фатиле за глава кога ја пораѓале Александра – очекувала близнаци, а се случило ова…

Loading...

23-годишната Александра Кимова дознала дека чека бебе и била пресреќна. Бременоста се одвивала во ред, но на породувањето и докторите се фатиле за глава.
Оваа девојка од Чешка и сопругот веќе имале едно синче, а сега очекувале близнаци, но се случило нешто неверојатно.


Имено, докторите виделе дека таа носи пет бебиња. Таа со царски рез без компликации ги родила сите пет бебиња.
Семејството е пресреќно и вели не може да ја опише среќата со зборови.

loading...