Гладна мечка „посети“ ресторан во Италија

Loading...

Гладна мечка е снимена пред неколку дена во близина на градот Каведаго, во близина на Тренто во Италија, кога дошла во блискиот ресторан во потрага по храна.
Сопственикот на ресторанот ја снимал мечката како гледа низ прозорецот на ресторанот и пребарувала по кантите за отпадоци.
Мечката потоа се вратила во шумата.

loading...