Госпоѓо, не сте сфатиле каква маска треба да носите во автобус

Loading...

Градскиот транспорт започнува да работи во скоро сите градови во светот, а една фотографија предизвика бројни реакции на социјалните мрежи.
Една госпоѓа не изгледа како да разбрала каква маска е потребна за јавниот превоз, па наместо заштитна, влегла со маска за карневал.

 

loading...