Детали за земјотресот кој вчера ги стресе скопјани

Loading...

Земјотрес ги вознемири скопјани вчера.
Во 21:29 часот беше почувствуван земјотресот .
Според деталната мапа, епицентарот на земјотресот е во скопската населба Ченто.

На официјалниот сајт каде се објавуваат детални информации за земјотресите, се наведува дека истиот бил со магнитуда од 2.8.
Почувствуван е во Македонија, но и во Србија и Косово.

loading...