Збунет, исплашен, нелогичен. Ваков беше денес во судница поранешниот директор на УБК Владимир Атанасовски

Владимир Атанасовски, поранешниот директор на ДБК денеска збунето и сосема нелогично одговарал на прашањата на судиката Кацарска. Тој се наоѓа во притвор по исказите кои ги даде Нинџа имплицирајки го дека е еден од организаторите на 27 априлсите упади во Собранието.
Одозгора на ова Нинџа денеска обвини и дека сите операции, командувањето на целиот настан се водело од осмиот спрат на седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, каде што тој дента бил. 
Како и да е, според одмотувањето на клопчето со исказите се шири сликата и се повеќе се поврзани раководители на ДПМНЕ, членови на ИК на партијата, дел од нив и долгогодишни министри во владата на Груевски, како основа на планирањето и изведувањето на упадот од 27 април…

Loading...