Згодната актерка со политичка порака на голиот задник

Loading...

Со политичка порака на голиот задник , ѕвездата на серијата ,,Спасувачка служба” , Алисија Арден покажа дека нема никакви комплекси.
Атрактивната Алисија направи вистински спектакл за папараците додека позираше во специјално исечени панталони .
На голиот задник имаше налепници на кои пишуваше ,,Јас гласав, а вие?”.

loading...