Истражување им предочи што не смеат да прават на одредена возраст

Loading...

Откако се објавени резултатите од едно истражување кое покажало дека според мислењето на мнозинството, за носењето фармерки, долга коса, тетовирање, мора да постои старосна граница, жените низ целиот свет збезнаа.
Истражувањето, всушност, покажало дека за несоодветно се смета ако една жена и после 46. година има долга коса, а после 47. облече тесни фармерки.


Но, ова не се ова единствени ограничувања…
Кажете им збогум на тетоважите по 38. години!
Селфи не се прави после 34.години?
Во диско се оди до 44. години.
Стоп за музички фестивали по 45. години
Престанете да ја совладувате новата технологија после 40.

loading...