И на 40 години се стегна во хеланки: Кога Антонија Шола вежба во теретана, на мажите им пропаѓа тренингот

Loading...

Тешко кој би помислил дека хрватската пејачка Антонија Шола има 40 години и е во петтата животна деценија.
Според изгледот, ретко кој би и ги дал годините на оваа атрактивна дама полна со младешка енергија.


Шола е активен корисник на социјалните мрежи, особено на Инстаграм, каде објави серија нови фотографии кои се празник за очи да посилниот пол.


Имено, таа се стегна во ултра тесна спортска облека, а претпоставуваме дека на припадниците на посилниот пол кои се нашле таму во моментот, им пропаднал тренингот.

loading...