Како правилно да се храните според вашиот тип на тело?

Loading...

Кога станува збор за одржување на идеалната телесна тежина, има неколку фактори што одредуваат како точно треба да се храните на начин што е идеален за вас. Еден од нив е кој е вашиот тип на тело?
Ова видео ќе ви помогне да го одредите тоа, да наулите кои се вашите „критични точки“ и како правилно да се храните за да бидете здрави и во добра форма.

loading...