Како ќе изгледаат новите лични документи?

Loading...

Новото име кое ќе биде ерга омнес или за севкупна употреба ќе значи промена на секој документ за Македонците, дури и факултетските дипломи.
На социјалните мрежи веќе се појавија фотографии од тоа како ќе изгледаат новите лични документи.

loading...