Каролина Астеруд ги извреѓа „балистите“ навивачи

Loading...

Во низата реакции по пеењето „Македонско девојче к..ва голема“ на навивачката група „Балисти“ на ФК Шкендија, највпечатлива е таа на професорката Каролина Ристова-Астеруд: „Молам навивачите на Шкендија да се информираат дека да си во граѓанин во Европа значи да си сексуално слободен, вклучително и за жените, вклучително и ако сакаме да се ку*ваме за и без пари, без никакви сексуални (себе) репресии, фрустрации и инхибиции. По, по, јас сум македонско девојче, ку*ва најголема, ку*ва европска, западна и инфиделска, и топ ми е, ни на крај на памет не би се менувала да живеам во свет со вашиот затуцан, репресивен и женомразачки светоглед! А вие не сте може свесни (освен што потсвеста ве открива), бајаги сте за жалење, ама, за ваша среќа, во Европа имаме лек и за тоа. Мастурбацијата и гледањето порно се О.К., не се грев, а порното е дури достапно и за беспари на нет, а и проституцијата е ок, под одредени услови, пред се, ако е доброволна и трудот регулиран и заштитен“.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...