“Македонија – Блокира„ денес ќе поднесе кандидатура за кандидат за претседател на Република Македонија

Loading...
“Македонија – Блокира„ денес, четврток, 31 јануари 2019 во 17:30 часот во архивата на ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе кандидатура за кандидат за претседател на Република Македонија до Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ.
loading...