Македонски новинар нападнат од статива – правда за стативата

Loading...

Полицајците страдаат од пајак возила, новинарите жртви на стативите. На Фејсбук фан страната на Бизнис лигата во футсал беше објавено видео на кое се гледа со какви се маки се соочуваат новинарите понекогаш. Човекот земаше изјава од фудбалерите после завршувањето на натпреварот помеѓу “Систина” и “Џонсон Мети”, а тогаш… Тогаш стативата ги зеде работите во свои раце…

loading...