Најслаткиот готвач на интернет ќе ви покаже како се прави чизкејк

Loading...

Роман е 3-годишно дете кое стана популарно на интернет по неговите „готвачки“ вештини.
Неговите кулинарските авантури на YouTube редовно ги објавува неговата мајка Ајла.
Во неговото ново видео ќе ви покаже како се прави чизкејк. Гледајте и уживајте.

loading...