Неколку причини зошто мажените жени ги изневеруваат своите партнери

Loading...

Жените во брак најчесто изневеруваат бидејќи сакаат повторно да се чувствуваат посакувани и привлечни. Тие поради некоја причина се разочарале од нивниот партнер и бараат промена.
Ова се некои од најчестите причини зошто жените во брак ги изневеруваат нивните партнери.
Привлечност
На жените им недостасува повторно да се чувствуваат посакувано. Мажот којшто ќе ѝ ја разбуди фантазијата е истиот којшто ќе ја освои. Тие не паѓаат на вулгарност и первезиии туку на интелигентен маж кој ќе ги инспирира. Ако некој маж ја поттикне да размислува за него, големи се шансите дека жената ќе се одлучи за неверство.


Маж кој ќе ѝ направи да се чувствува убаво
Повеќето омажени жени не се чувствуваат привлечно бидејќи нивните партнери не им делат комплименти, сè поретко водат љубов и ги сфаќаат здраво за готово…
Ако се појави некој нов во нивниот живот кој им дава комплименти и им посветува внимание, жените многу лесно се впуштаат во афера.
Дискретност
Љубовникот не губи ништо, но жената ризикува сè. Ако мажот ѝ понуди сериозна врска, тогаш таа нема да има афера со него, но ако ѝ понуди повеќекратни оргазми и вети дека никој нема да дознае за нивната врска, жената ќе се одлучи за неверство.

loading...