Нинџа му спушти среде судница на Бетмен дека едно време работел против ВМРО-ДПМНЕ па потоа бил награден со членство во ИК

Loading...

При вкрстено испрашување се зајадоа Нинџа и Бетмен. Богдан Илиевски – Бетмен го праша Нинџа дали се сеќава дека бил и на протестите против изградба на црква на плоштадот, а и на протестите за убиството на Мартин Нешковски. Нинџа пак во својот одговор го потсети Бетмен дека едно време пишувал и против политиките на партијата која потоа го наградила со членство во ИК.
– Помеѓу 2013 и 2014 година знам дека бевте колумнист и дека пишувавте против политиките на ВМРО ДПМНЕ, но вашите вистински ставови потоа го покажавте за што и бевте награден со функција во извршниот комитет на партијата.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...