Нов „таен“ извештај на параполицијата на Мицковски, препорачано удварање на ДУИ

Ова што ќе го прочитате не делува како извештај на параполиција, туку како текст на полуретардирани забегитиси кои се играат политика, врз грбот на Македонците. Во време кога се менуваше името и воведуваше двојазичноста, некои си „глумци“ кои сакаат да бидат Џемсбондовци пишуваат фермани до Мицковски.
Ова е објавено од ДОКАЗ и е 4 извештај по ред. Ако се читаат внимателно ќе се види дека Мицковски сака да се чувствува моќен и да ѕирка во животите на своите колеги но и непријатели. Следени се и обработувани најразлични профили на луѓе.
Замислете само како би било да се добере до власт и да ја има државната апаратура која е за оваа намена под своја контрола…
Сите текстови со документи за параполицијата на Мицковски ТУКА
Извор ДОКАЗ

Loading...