Ознака: параполиција

Избор на уредникот

Нов „таен“ извештај на параполицијата на Мицковски, препорачано удварање на ДУИ

Ова што ќе го прочитате не делува како извештај на параполиција, туку како текст на полуретардирани забегитиси кои се играат политика, врз грбот на Македонците. Во време кога се менуваше […]

Избор на уредникот Контроверзни фајлови

Брука, Мицковски се замислувал дека е Хувер… следел се живо и диво

Се појави втор текст на ДОКАЗ со извештаи кои се испраќани до Мицковски, во стилот на Хувер, долгогодишниот шеф на ФБИ, кој за сите свои неистомисленици и потенцијални непријатели имал […]

Политички партии

Ексклузивно на “Доказ“ извештајот бр 5 од параполицијата на Мицковски

НАЈАВА УТРЕ НАУТРО КОМПЛЕТНИОТ ИЗВЕШТАЈ ДОКАЗМ ПРОДОЛЖУВА СО ОБЈАВИ НА ПАРАПОЛИЦИСКИТЕ ИЗВЕШТАИ ВО вмро дпмне  ОВОЈПАТ Е ИЗВЕШТАЈ ПОД БРОЈ 5 СЕ РАЗБИРА НЕ Е ЦЕЛОСЕН туку само одбран дел […]

Издвојуваме Македонија

Скандал, ВМРО – ДПМНЕ има параполиција во своите редови

Објавуваме дел од извештајот број 20  напомена со пропратно писмо од свиркачот, а засегнатите особи можат самите да пријават до МВР, во материјалот има фотографии и аудио извештаи и снимки […]