Одрон на „Стража“, сообраќајот отежнато се одвива

Loading...

На магистралниот пат Кичево-Гостивар, на превојот „Стража“, сообраќајот се одвива отежнато поради одрон на камења.
Од АМСМ информираат дека од одронот е зафатена една коловозна лента кај Тајмишка раскрсница.

loading...