Пејачите се откажуваат од настап на срамната прослава во сабота, благодарение на твитерџиите?

Loading...

Дел од артистите кои се најавени во програмата на Владата за прослава на условената покана за ЕУ и НАТО ги откажуваат настапите?!
Твитерџиите ги “распнаа” изведувачите со статуси, барајќи од нив да ја бојкотираат оваа прослава, која ja нарекоа прослава за “промена на државното име”.

Еве дел и од твитовите:

Дел од изведувачите потоа се јавија со свои коментари:
Сакам Афро Фризура! (откажаа)

Не сакам brain washing прослави
Еве дел и од твитовите:

loading...