ПОВИК ЗА ЈАВНА РАСПРАВА

Loading...

Почитувани,
На 16.12.2017(сабота) од 13.00 часот во големата сала на Советот на општина Гази Баба, барака бр.8, ги покануваме сите граѓани на општина Гази Баба да учествуваат на јавна расправа за јавно и транспарентно креирање на Буџетот на општина Гази Баба за 2018 година.
На Јавната расправа ќе присуствуваат Градоначалникот и вработените во Општинската администрација.
Ве очекуваме со Ваши идеи и предлози.
14.12.2017

loading...