Светски хит за детоксикација

Loading...

Најпопуларните светски нутриционисти имаат нов фаворит за чистење на организмот. Можеби очекувате нешто комплетно ново па ќе се разочарате кога ќе видите дека станува збор за една толку вообичаена комбинација од овошје и зеленчук, но токму овој свежо исцеден сок од јаболко, цвекло и морков е вистински светски хит за детоксикација (англ: Aapple, Beetroot, Carrot – по кои и го добил името).
Имено, токму комбинацијата од овие два вида на зеленчук и овошје, е моќен напиток полн со витамини.

loading...