Северина со емотивна порака за свекорот

Loading...

Дали денешната роденденска порака најмногу го израдува Кеба не знаеме.

Но во едно сме сигурни.
Нема човек кој не би се израдувал само на тоа што некој се сетил на неговиот роденден, а не пак на таква порака. И уште кога е во прашање снашка како Севе – коментар апсолутно не е потребен. Гушката е гратис.

loading...