Секс среде бел ден на кровот на ГТЦ

Loading...

Од како вчера, град Скопе,презентираше неколку фотографии за идејното решение за кровот на ГТЦ,повторно се актуелизираше една ретро фотка од покривот на најстариот трговски центар во Скопје.Иделно место за релаксација каде што нема никој има пријатна атмосфера посебно за јавен секс идеално место.Ова не е првпат да видиме вакво нешто така да навикнати сме:

loading...