Се појавија фотографии од Цеца пред да си ги среди забите

Loading...

Цеца Ражнатовиќ е една од ретките која немаше потреба од вештачки импланти, со оглед дека имала заводлива насмевка и пред тоа.
Но, сепак се решила да го направи овој чекор, а лицето денес и го краси бисерна насмевка.

loading...