Сопругата на Жељко Јоксимовиќ има коронавирус, се заразила на мекици кај Цеца

Loading...

Водителката Јована Јоксимовиќ, сопруг на Жељко Јоксимовиќ, е позитивна на коронавирус.
Како што пишуваат српските медиуми, таа се заразила на прославата за раѓање на внукот на Цеца.

loading...