ЦУЦУЛОВСКИ: Кога ги гледам Заев и Мицковски добивам потреба да паузирам со коментари!!

Loading...

ПОТРЕБЕН Е КОМЕНТАР?

Дали после вечерашниот телевизиски дуел помеѓу „лидерите“ на СДСМ и на ВМРО – ДПМНЕ постои каква било потреба да објаснувам зошто честопати ми се јавува потребата барем за извесен период да паузирам со коментари, бидејќи не само што учесниците во дуелот (просто со математичка прецизност) се отсликаа самите себе, туку и целата атмосфера во емисијата, како и дијалогот што се водеше, претставуваа коментар сам за себе?

Токму затоа, секој друг коментар би бил одвишен, па дури и невкусен. Граѓаните, и покрај сѐ, сепак умеат, без чија било помош, да проценат што е што.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...