ШОК СЦЕНА НА АВТОПАТОТ ВО БЕЛГРАД: Автомобилите свират, а тој не обрнува внимание

Loading...

Електричните скутери се нов светски тренд. Иако многумина сметаат дека е снобизам, овој мал уред може да помине над 30 километри со само едно полнење, па затоа е корисно превозно средство. Исто така, оние кои го имаат како негов квалитет ја нагласуваат можноста, неговото лесно спакување по употреба и можноста да се носи насекаде.
Сепак, овој уред не е баш дизајниран за возење на пат каде се дозволени големи брзини, а особено не на автопат каде возилата се движат со брзина до 130 км на час.
Изгледа дека еден граѓанин на Белград не мисли така, па го возе своето електрично милениче по автопатот низ главниот град на соседна Србија, а сето тоа беше снимено во Нов Белград на излезот за Бежанијска коса.
Погледнете како изгледало тоа:

loading...