ШТО САКААТ ЖЕНИТЕ: АКО МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЕРУВА НА МАЖИТЕ, ТОГАШ БИ БИЛО ОВА!

Loading...

ШТО САКААТ ЖЕНИТЕ: АКО МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЕРУВА НА МАЖИТЕ, ТОГАШ БИ БИЛО ОВА!

Списанието AskMen.com има мошне добри теории кога се во прашање работите кои жените ги бараат од мажите. Се согласувате со нив или сметате дека не се во право?

Центар на внимание

Прва и најважна работа кај секоја жена без исклучок. Дали тоа го добиваме преку порака, повик, цвеќе или нешто друго, за мажите главната цел треба да биде да не постават во центарот на својот свет. Ние се согласуваме!

Целите се задолжителни

Секоја жена посакува маж кој има јасно одредени цели и кој знае каде оди. Не можеме да кажеме дека сакаме баш секој секунд да му биде испланиран во животот, но вистина е дека сакаме мажи кои знаат што прават.

Италијанската спортска новинарка Дилета Леота стана жртва на хакери – повторно!

Голема…сметка

Барем заштедени пари од последните 6 месеци, ако може да им се верува на студиите. Жените сакаат сигурност, а сметката е она што гарантира удобен живот и дефинитивно припаѓа во оваа категорија. Вистина е, не ни пречи финансиска сигурност, но тоа секако не е клучна работа.

Продолжува на наредната страна:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...