Ѓубре на сите страни: Јавноста згрозена од фотографија на Марко и Луна во тоалет

Loading...

Снимките од Белата куќа во која се наоѓаат учесниците во „Задруга“ покажуваат дека задругарите не водат многу грижа за хигиената.
На сите страни има ѓубре, а ситуацијата не е подобра ни во тоалетот.
Отпадоци, амбалажи и разно ѓубре се расфрлани на подот, а ѓубрето се истура од корпите.
За тоа сведочи и една фотографија која беше објавена на една Фејсбук група. На фотографијата се Луна и Марко кои се наоѓаат во неред во тоалетот.
Ваквата глетка предизвика лавина од негативни коментари кај фановите.
„Боже Господ, каде се поминува младоста“ стои во описот на објавата.

loading...