Јована Јоксимовиќ и Срѓан добија отказ, нема да ви се верува која е причината !

Loading...

По неколкудневно молчење, челниците на Првата телевизија конечно се обратија и со официјалното соопштение во кое навеле дека го раскинуваат договорот со Јована Јоксимовиќ и Срѓан Предојевиќ поради непочитување на работните обврски и со тоа ставија крај на понатамошните шпекулации во јавноста.


Неколку минути подоцна, очигледно видно инервирана, Јована ја сподели нивната изјава на своите Инстаграм приказни и покрај неа саркастично додаде:
Каква телевизија, таква и објава.
Судејќи според овој коментар, очигледно е дека тие не се разделиле во пријателска атмосфера и дека во јавноста ќе се појават уште многу детали во наредните денови.

loading...