Ќерката на Спилберг влегува во индустријата на филмови за возрасни

Loading...

Посвоената ќерка на Стивен Спилберг вели дека има самопроизведено видеа за забава за возрасни и е аспирант за сексуална работничка, се вели во нејзиното интервју.

Микаела Спилберг, едно од седумте деца на славниот режисер, започна со само-производство на соло филмови за возрасни на 23-годишна возраст, изјави таа за The Sun. Таа изјави дека татко и, Спилберг ја поддржува во нејзините напори да има своја кариера, па макар и ваква.

Според Микаела кога таа соопштила каква и се плановите, нејзините родители не биле вознемирени туку заинтригирани.

А што мислите вие за ова?

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...