Четврток неработен ден

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.

Пронајдете не на следниве мрежи: