Скпјанец нападнат од кучиња

Loading...

Вчера 62-годишниот скопјанец Б.В. пријавил во полицијата дека околу 17 часот и 30 минути, додека се движел пеш по локалниот пат село Кучково – село Волково, бил нападнат од околу 10 кучиња скитници. Едно од кучињата го каснало во левата потколеница, десниот бутен мускул и левата надлактица.
Тој веднаш отишол во болницата „8-ми Септември”, каде му била укажана медицинска помош и му биле констатирани телесни повреди. Едно од кучињата го каснало во левата потколеница, десниот бутен мускул и левата надлактица.
Тој веднаш отишол во болницата „8-ми Сеп

loading...
Loading...