Земјотрес во Македонија

Loading...

Изминатата ноќ земјотрес ја стресе Македонија.Потресот во 12 часот и  42 минути по полноќ бил со интензитет од 3 степени според Рихтер, а со со епицентар во Пехчево.
Потресот бил на длабочина од 2 километри.
Инаку исто така послаб земјотрес е почувствуван и во соседна Србија, Бугарија, Грција и Алпбанија.
Потресот во 12 часот и  42 минути по полноќ бил со интензитет од 3 степени според Рихтер, а со со епицентар во Пехчево.
Потресот бил н

loading...
Loading...