10 Факти за градите кои ќе ве воодушеват!

Loading...

Ви претставуваме неколку факти за градите, кои дефинитивно ќе ве остават без зборови!1. Стимулација на брадавиците – поблиска врска до вашиот партнер 
2. Чудесно е што некои жени можат да постигнат оргазам преку самостојна стимулација на градите
 
3. Во Лондон има чаша за шампањско, во форма на градите на Кејт Мос.

 

4. Мажите имаат брадавици и гради, затоа што сите фетуси најпрвин се женски.
5. Научниците сериозно не знаат зошто жените цело време немаат целосни гради.

6. Доењето го менува начинот на работа на мозокот на мајката.

7. Во текот на денот се произведуваат повеќе од 4 милиони нови градници.

8. Истражување од 2013 година покажа дека мажите кои сакаат поголеми гради се малку финансиски обезбедени.
 
9. Спиењето на стомак може да го промени обликот на вашите гради со текот на времето.
 
10. Постојат 8 различни видови на брадавици.  
1. Стимулација на брадавиците – поблиска врска до вашиот партнер 
2. Чудесно е што некои жени можат да постигнат оргазам преку самосто

loading...
Loading...