10-годишно момче возело две пијани баби во автомобил!

Loading...

Полицијата во една Американска држава застанала 10-годишно момче кое возело автомобил на автопат и ја уапсил неговата баба и уште една жена која се наоѓала во автомобилот.
Полицијата соопштила дека жените му рекле на момчето да вози затоа што биле пијани.
Бабата на детето и нејзината пријателка е уапсена поради тоа што го поттикнале момчето на  девијантно однесување и што дозволиле да ги вози без дозвола.
Момчето е запрено откако полицијата добила повик за автомобил кој хаотично се движи по автопат.Полицијата во една Американска држава застанала 10-годишно момче кое возело автомобил на автопат и ја уапсил неговата

loading...
Loading...